Négy kisgyermek édesanyja Évi, a Maminvent megálmodója, aki az újrahasznosítás jegyében készít gyönyörű csodákat! Fogadjátok szeretettel és keressétek topikjában a szebbnél szebb ajtódíszeit, táskáit, hajpántjait és még sok minden mást!
Bölcsészkarrieremet adtam fel azért, hogy főállású újrahasznosító alkotó legyek.
Az újrahasznosítás, annak is „repurposing” ága, amikor meglévő tárgyaknak teljesen új felhasználási célt találnak, egész gyerekkoromat átitatta.
Ötévnyi tanítás és három fiúgyermek érkezése után, 2012-ben létrehoztam egyszemélyes vállalkozásomat Maminvent néven, amivel valójában gyermekkori álmaimat és tevékenységeimet folytatom magasabb szinten.
A Maminvent alternatívákat keres a felesleges pénzköltésre, miközben workshopjaimon a gyermekeket és szüleiket szeretném környezettudatosságra nevelni.
A küldetésem másik vonulata az általam kitalált „domestic couture” megvalósítása: a Maminvent olyan márka kíván lenni, amely bebizonyítja, hogy az újrahasznosítást lehet magas szinten művelni.
2016 szeptemberében megszületett a negyedik fiam is, ami újabb kihívás az életemben. Kíváncsi szemmel figyelem, mit hoz ez az új helyzet, egy azonban biztos: az alkotás iránti vágyam töretlen.
Topik elérhetősége: ITT