Kedves Fórumozók!

Annak érdekében, hogy megőrizzük a mamami közösségi feelingjét, mától néhány alapvető dolog megváltozik a fórumon. Ezekre szeretném felhívni a figyelmed.

1. A piactéren lévő fórumokba írott hozzászólások mostantól nem számítanak bele az összes hozzászólásodat jelző számlálóba (az avatarod alatt látható), és így nem számítanak a különböző fórum hozzáférés jogosultságok számlálásánál sem.

2. A zárt alfórumokat eddig 50 hozzászólás elérése után lehetett olvasni, mától ez 100 hozzászólásra módosult. (Aki eddig elérte az 50 hozzászólást, annak a meglévő hozzáférése NEM változott.)

3. Mivel az utóbbi időben a piactéren nagyon elszaporodtak az OFF hirdetések, létrejött egy Bolhapiac nevű alfórum, ami 100 hozzászólás felett hozzáférhető. A továbbiakban CSAK itt lehet meghirdetni nem baba-mama témájú dolgokat (felnőtt ruha, lakás, stb.), a többi piacteres fórumban ezeket mostantól törlöm.

A változások célja, hogy jobban elkülönüljön a fórum közösség és a piactér, hiszen a kettőnek egészen más a küldetése. Köszönöm a megértésedet és várom véleményedet, javaslatodat ebben a topikban, vagy priviben.

Üdv, és további jó fórumozást,

Kati / kattix