Megjelent a Mazsola programmagazin, ami Debrecen és térsége babás-mamás programjait szedi egy csokorba kéthavonta. Fogadjátok szeretettel: http://www.mamami.hu/mazsola/

Az első napsugarakkal együtt végre kiadványunk is megszületett, s mint ahogy egy jó szülést is, ezt is tudatos felkészülés, örömteli várakozás és sok izgalom előzte meg. Mivel mi, a lap szülei magunk is kismamák, édesanyák vagyunk, pontosan azt próbáltuk megteremteni ebben a régióban is, amelyre a kismamáknak, kispapáknak, kisgyermekes családoknak szüksége van, mégpedig egy olyan információs magazint, amelyben minden olyan program, rendezvény, előadás és érdekesség benne van, ami a debreceni és környékbeli szülőket és gyerekeket érdekelheti.
A programokon kívül igyekszünk hasznos cikkekkel, tippekkel, terméktesztekkel segíteni Nektek, illetve minden észrevételt, cikkötletet, programjavaslatot szívesen fogadunk, legyen ez a Mi újságunk!
Nem titkolt célunk a természetesebb szemléletmód népszerűsítése a családok körében, a babavárás, a szülés és a gyermeknevelés területén is, egy élhetőbb, boldogabb életért.
Ebben a szellemben készül a magazin, íródnak a cikkek is. Állandó rovataink szólnak a szülésről, babaápolásról, szoptatásról, egészséges életmódról, könyvajánlatainkról és sok egyéb mindenkit érintő témáról.
Hasznos szórakozást kívánunk!
Tatár Mariann
felelős szerkesztő