Indultam egy versenyen… A verseny olyan vállalkozó anyukák között folyik, akik kisgyermek(ek) mellett indították és/vagy vezetik vállalkozásukat.

Miért érdemes rád szavazni?
A mamami fórum exponenciális növekedése mellett az igazi elért sikernek azt tartom, hogy ma már Budapesten is lépten-nyomon hordozott babákat látunk, és a mosható pelenkázás jó értelemben véve újra “divat” lett. Ha te is büszke vagy arra amit közösen elértünk, a sok mosolygós babára és mamára, papára, szavazz a mamamira!

kattix vagyok, a mamami anyukája. 3 éve minden napom jelentős részét a mamami fórum vezetgetésével töltöm, ezzel kelek, ezzel fekszem. Közben Félix, akinek születése kapcsán a mamami témáival kapcsolatba kerültem már 3 éves múlt (és igen… a mamami is 3 éves lesz, épp jövő héten). Tavaly született egy kislányom, Frida, aki most 5 hónapos. A mamami elsősorban egy közösség építését és vezetését jelenti számomra, amellett, hogy képessé kell tennem arra, hogy önfenntartó lehessen, hiszen exponenciális növekedése mellett a website üzemeltetése csak így fenntartható. A mamami közösség ihlette a két - mamamis - üzlettársammal vezetett Mamami Boltot, ahol elérhetők mindazok az eszközök - hordozók, mosható pelenkák, más természetes babacuccok - amikkel családok százainak tettük a babás mindennapokat örömtelivé, könnyebbé. A mamami bolt mellett pedig egy fonalboltot is vezetek, mert a természetes gondoskodás megismertetése mellett a kézimunka, a természetes anyagokkal való alkotás is szívügyem. Két kisgyermek mellett nem kis kihívás mindezt összehangolni, stratégiailag fontos eszköz például vállalkozásom mindennapjaiban a babahordozás. :) Ha úgy gondolod, megér egy kattintást a “Tetszik” gombra a tevékenységem, kérlek szavazz a nevezésemre, ezen az oldalon: 71. Török Katalin. Köszönöm! virag

Hetvenvalahány hasonló cipőben járó anyuka nevezett a versenyre, mindegyikük története és vállalkozása egytől egyik inspiráló. Érdemes a listát végigböngészni, és szavazni azokra, akik szimpatikusak. Nem véletlen, hogy több mamami is található a listán, bár versenytársaim, de hadd ajánljan őket is figyelmedbe, hiszen több indulóra is leadhatod szavazatodat, hogy továbbjuttasd a második fordulóba:
kattix - 71. számú versenyző, a mamami.hu, mamamibolt és 1001fonal tulajdonosa
laverne - 37. számú versenyző, hordoznijo.hu hordozókendő oktatás
rekubeku - 48. számú versenyző, a greenbaby.ro tulajdonosa
zsuzska - 19. számú versenyző, a tyúkanyó.hu tyúkanyója

(ha valaki kihagytam, jelezze kommentben, és beírom :), átfutottam a listát legjobb tudásom szerint…)

Hajrá mamami, hajrá mamamik! sziv