Miért jött létre a mamami? 

Mert úgy éreztem, hogy a többszáz jobbnál jobb magyar baba-mama honlap között még mindig van hely egy alternatívákat feldobós, együttgondolkodós, együttműködős honlapnak és közösségnek. Röviden ennyi. :)

Ki csinálja a mamamit?

Kattix a mamami főszerkesztője, szerkesztője, olvasószerkesztője, titkárságvezetője, büfése, karbantartója, designere, takarítója…. stb. Egy szóval egyelőre a mamami menedzselése egy one-(wo)man-show.

A tartalom létrehozása azonban közösségi munka, kezdve a jó fej bloggerektől akik megengedik, hogy cikkekké szerkesszem az írásaikat, a partnerek, akik engedélyt adnak az anyagaik lefordítására, újraközlésére, a fórumtagokig, akik gondolataikkal, fotóikkal és videóikkal bővítik a mamamit. Köszönet érte mindannyiótoknak mindannyiunktól!

A fórum rendbentartásában moderátortársak segítenek.

Hirdetések?

A mamami által biztosított tartalom mindig ingyen volt, van és lesz. Ezzel együtt hiszek abban, hogy nem minden reklám maga az ördög promó alakban, ezért a honlapon megjelennek majd a jövőben hirdetések. Szeretném támogatni a vállalkozó mamamikat, úgyhogy ők előnyt élveznek a kóla és dohánygyárakkal szemben. Már most leszögezem, hogy minden a mamamin megjelenő hirdetésről első pillantásra tudni fogod, hogy az hirdetés. Itt nem próbál meg senki átvágni és nem csak azért, mert erre jogszabály is kötelez! 

(És ha te is vállalkozó (kis)mama vagy, vedd fel velem a kapcsolatot!)

Szerzői jogok

A mamami.hu-n megjelenő tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. Ha fel szeretnéd használni bármilyen célra, lépj velünk kapcsolatba és beszéljük meg! Egyes cikkek alján jeleztük a felhasználás feltételeit, minden más tartalom esetében bárminemű felhasználás előzetes engedélyhez kötött. (Mivel a mamamin található tartalom egy részének szerzői joga felett nem én rendelkezem, csak engedélyt kaptam a felhasználására, nagyon fontos, hogy megkérdezd mit és milyen feltételekkel vehetsz át tőlünk! Az együttműködésedet előre is köszönöm!)

Felelősség

A mamami közösségi site, és mint ilyen, sokféle nézőpontot jelentet meg.
Az üzemeltető semmilyen módon nem vonható felelősségre az oldal használatából adódó esetleges károkért.
Minden hozzászólás az azt feltöltő felhasználó véleményét tükrözi, és nem a mamami üzemeltetőjéét. Minden felhasználó felelős a saját hozzászólásaiért és viselkedéséért, és a fórumot saját felelősségére használja.
Mielőtt bármilyen tanácsot megfogadnál, utasítást követnél, gondold végig annak következményeit és tedd meg a szükséges óvintézkedéseket. A mamami célja a gondolatébresztés, sokféle nézőpont és módszer bemutatása. Az egyes módszerek, nézetek merőben mások lehetnek, mint az itthon megszokottak, így azok alkalmazása előtt kérd ki az illetékes segítőd (védőnő, gyerekorvos, óvónő, stb.) véleményét és tanácsát.