A mamamin jelenleg háromféle hirdetési forma működik. Ha a terméked, szolgáltatásod szívesen népszerűsítenéd a mamamin, de az alábbiakban nem találtad meg a neked megfelelő megoldást, keress meg, és megbeszéljük, hogyan tudunk együttműködni.

Banner

Az aktuális banner hirdetési feltételeket kérd emailben (info kukac mamami.hu)

WAHM topikok és Mamami Boltok:

A Mamami Piactéren kiemelt részen hirdethetnek a kézműves termékeket készítők, és a termékeiket üzletszerűen forgalmazók.
Kétféle topik nyitható, WAHM, azaz kézműves, és forgalmazó. 2010 január 1-től ezekben a topikokban csak számlaképesen lehet hirdetni.

WAHM topik: WAHM topikban csak saját készítésű, egyedi, kisszériás termékek forgalmazhatók. Mivel minden kézműves más árréssel, darabszámmal, egyedi értékkel, forgalommal dolgozik, a topik havi bérleti díja választható havi 2000, 3000, 4000 vagy 5000 Ft (Áfával). Ez tetszés szerint változtatható, hogy igazodjunk a szezonalitáshoz, megváltozott körülményekhez. Minden mamami Wahm topikhoz a választott csomagnak megfelelően jár 1, 2, 3 vagy 4 plusz topik a piactér tematikus részén.

Wahm banner is igényelhető kedvezményes áron a mamami fórum oldalain. Kérd ajánlatunkat a mamamiforum kukac gmail pont com címen.
Forgalmazói topik: viszonteladók számára a topik bérleti díja 12500 Ft/hónap, 31000 Ft/ 3 hónap (Áfával). Indulási kedvezmény: az első 2 hónapban 8000 Ft/hónap ill. 20000 Ft / 3 hónap.

Általában háromhavonta történik a számlázás, a topikdíj mindig előre fizetendő. Induló topiknál és egyedi esetekben természetesen lehet havi számlázást is kérni.

Ha WAHM vagy Mamami bolt topikot nyitsz, az előfizetésed időtartama alatt a mamami aktuális banner hirdetési áraiból 20% kedvezmény kapsz (hirdetheted a webshopod közvetlenül, nem kell, hogy a topikra mutasson a banner).

További információ emailben (info kukac mamami.hu).

Aláírás hirdetés:

2011. március 1-től a fórumon a felhasználók aláírásaikban üzleti célú linket csak az alábbiak szerint helyezhetnek el:

  • wahm és forgalmazói topik tulajdonosok elhelyezhetnek maximum 2 db, a fizetett topikokra mutató linket, illetve 1 db üzleti célú külső oldalra mutató linket.
  • minden más tag 6000 Ft/6 hónap díjért aláírás-hirdetést helyezhet el, ami max. 2 sor hosszúságú hirdetés szöveg linkkel.

A fenti hirdetési formákkal kapcsolatos kérdéseiddel keress meg emailben (mamamiforum kukac gmail pont com) vagy privát üzenetben.

A topik illetve aláírás hirdetések megrendeléséhez kérlek az alábbi űrlapot töltsd ki. Ennek alapján kiállítjuk a számlát, illetve megkeresünk és véglegesítjük a részleteket. Köszönöm, hogy hirdetéseddel támogatod a mamami fenntartását!

A késedelmes fizetések esetén sajnos a topikokat bezárjuk és az aláírásokat töröljük. (Felszólítás után 10 nappal).

Betöltés…