Közlemény

Összecsuk
No announcement yet.

nem gyerek-baba-mama barat helyek

Összecsuk
X
 
  •    
  • Szűrő
  • Idő
  • Mutatás
Clear All
new posts

    nem gyerek-baba-mama barat helyek

    Akció
    Ide gyujtsuk a rossz tapasztalatokat egymas okitasara, na meg hatha veszi a lapot az erintett intezmeny.
    Vannak kifejezetten bababarat helyek, ahol orulnek nekunk, van jatszosarok, pelenkazo, vagy semmi ilyen nincs de kedvesek, turelmesek, figyelmesek.
    Ezeket is ossze kene gyujteni (pl mamami bolt, don pepe pizzeria, czinel cukraszda).

    #2
    na akkor kezdem a ma reggeli kalandommal a CIB bankban. Magamtol soha nem mentem volna hozzajuk, csak az elozo bankomat bekebeleztek igy kerultunk oda, egy ilyen kenyszerhazassag, keseru sors. de a mai eset volt az utolso, most szepen atigazolok vagy az erste, vagy az unicredithez, mindket helyen nagy szeretettel fogadtak a lanyomat.

    Ez megy a banknak:

    Tisztelt Bank,
    ma reggel 9.40 körül lementem a békásmegyeri fiókba, hogy készpénzt vegyek fel. A bank előterébe van az automata de nem adott pénzt. A bankban ekkor 4 női és egy férfi alkalmazott volt, bekopogtam, segítséget kértem, durván azt válaszolták, hogy 10kor nyitnak és hogy most töltik fel az ATMet pénzzel, várni kell. Kértem, hogy adjanak ki egy széket mert nem csak kisgyerekkel voltam, de 8 hónapos terhes is vagyok de még egy kulturált választ sem kaptam. Nem sokkal ezután azt mondták, hogy tele van az ATM, van benne 2 millió forint. Továbbra sem adott ki pénzt a gép, mivel minden segítséget elutasítottak felhívtam a központ számot. Sikerült kideríteni, hogy le van állítva a limitem nullára a PPO botrány óta, és azt felemeltem. Amint letettem a telefont abban a pillanatban egy alkalmazott kijött és táblát tett az ATMre, hogy ne tudjam használni.
    Ha tényleg volt 2 millió forint a gépben akkor ezt csak azért tette, hogy engem a nagy terhes hasammal és az akkor már igen nyűgös kislányommal tovább várakoztasson. Többször kértem, hogy adjanak ki egy széket, de az összes alkalmazott csak vigyorgott, és nagyon lassan rámolgatott a bankban. Közben lassan 5 ember gyűlt össze a kis előtérben, köztük még két rászoruló idős ember.
    Fel vagyok háborodva, hogy így bánnak az ügyféllel, különösen várandós, kisgyermekes anyákkal, idős emberekkel. Egy-egy hibát, rövid karbantartást el lehet fogadni, de ezt az embertelen hozzáállást nem. Nem az első eset, hogy ilyen hozzáállást tapasztalok a békásmegyeri fiók alkalmazottaitól.
    Levelemet továbbítani fogom több újsághoz és internetes fórumra és természetesen azonnal más bank után nézek, ezt a hozzáállást nem lehet tolerálni.
    Azt feltételeztem, hogy a két éve megtörtént esetből, amikor egy anyukának megtiltották hogy a két hetes kisbabáját kendőben diszkréten megszoptassa, tanult a bank és felülbírálta a kisgyerekekhez való hozzáállását de sajnos pont ugyanaz az embertelenség tapasztalható.
    üdvözlettel,

    Comment


      #3
      OTP automata a bank előterében, Gyömrőn: előttem fickó pénzt vett fel, én következtem volna, utánam senki. Rajtam Hanna, kezemben táska, bevásárolni voltam. Jön egy Group4Falck-os férfi, beáll elém és ezt mondja: most 20 percig nem fog működni az automata, mert hoztak pénzt bele. Erre én: és nem ért volna rá fél perc múlva? Erre ő: nem. És elhajtott. Mármint engem. Fel tudtam volna robbani.
      Mónika, Hannamanna (5,5) anyukája.

      Comment


        #4
        Hzsofi! Valóban felháborító! Jól tetted, hogy írtál nekik! Kíváncsi vagyok a válaszukra. Ha egyáltalán válaszolnak..
        1 lány (2001), 2 fiú (2004; 2008)

        Comment


          #5
          bakker, ez a Cib volt, meg a szopis sztori is? pedig epp oda akartam atigazolni. velem egesz rendik voltak az oktogoni fiokban- na azert nem kerultem elorebb a baba miatt...
          hajjajj
          Kati, és el MONSTRUO a.k.a. Muki - az indián törzsfőnök 2 éves

          Comment


            #6
            bkv buszok?
            banális, de két gyerekkel rémálom buszozni: az hogy csenget mikor még le sem szálltunk és csak remélni tudom, hogy nem csukják ránk az ajtót, mert nem bírja megvárni míg két gyerekkel leszállunk, hogy úgy vezet hogy hiába ül a lányom beüti magát annyira megy mint az állat, hogy az utasok jobb esetben átadják a helyüket, de van hogy leszállni sem engednek mert tesznek rá és vagy segít valaki vagy leesünk a buszról kb szó szerint mert a nagyobbik kezét fognom kell lévén a magas lépcsős buszokról nem tud lelépni és sorolhatnám...
            de múltkor a metrón ült ránk egy pasas -biztos hűdefáradt volt
            azért szerencsére vannak jó tapasztalataink is: olyan buszsofőr aki int hogy ne siessünk megvár a busszal, volt olyan is -mikor még babakocsiztunk- aki segített feltenni a kocsit
            Viki
            Lányaim L(9), J(7) és D(4)

            Comment


              #7
              Szerintem ez felháborító, de más bank sem jobb sajnos! Én az Ertse Bankban jártam úgy (start számla nyitásakor), hogy nem akarták megengedni, hogy megszoptassam a gyereket (kendőben persze). Az ő hibájukból már 50 perce ültem a bankban egy 2hónapos babával, mert nem tudták hogyan kell megnyitni a számlátElőtte telefonon elmondták, milyen papírok kellenek, és hogy kb. 10 perc lesz az egész...Az ügyintéző azt mondta MIÉRT NEM INDULOK EL IDŐBEN a gyerekkel, hogy a szoptatást NE ÚTKÖZBEN KELLJEN INTÉZNI, vagy AMI MÉG JOBB ilyenkor hozzak neki tápszert!!!???Közöltem vele, hogyha nem igény szerint szoptatnék, hanem 3 óránként, akkor sem tudnék hazaérni ilyen hozzá nem értő, béna ügyintézés mellett. Otthagytam őket, azóta sincs start számlája a gyereknek...

              Viszont az szerintem még rosszabb, amikor egyébként baba-mama-játék stb. dolgokkal foglalkozó helyeken nem segítenek, pláne akkor, ha nem csak úgy etévedsz, hanem vásárolsz is.
              Egyik ilyen volt a TULLI játék és babaáruház átvevőhelye, ahol 8 hónapos terhesen nem engedték, hogy elmenjek WC-re. Majdnem sírva mentem be átvenni a játékokat, mert a férjemmel dugóba kerültünk. Fizettem, aztán szépen elhajtottak.
              Ugyanígy jártunk a Fakopáncs játékboltban, ahol "mindenórás terhesen" voltam, a 20hónapos (éppen szobatisztává váló) fiammal, és nem engedték el WC-re.
              Azóta a férjem, ha nem engedik pisilni a gyereket, simán odaállítja a gyereket, és lepisilteti vele a bolt ajtaját
              Csicsi, Gergő (10 , Rebus (8) és Misi (3 éves ) anyukája

              Comment


                #8
                A mammutnál lévő Cib dettó ugyanilyen, agresszívek, durvák a gyerekeknek és a szülőkkel.
                A millenáris kávézójában is utálják a gyerekeket, többszór elküldtek már vagy ki sem akartak szolgálni.
                Ábel (2008.06.02.)

                Comment


                  #9
                  Felháborító sztorik! Szerencsére én már évek óta nem találkoztam ilyen embertelen hozzáállással. Mondjuk én meg sem kérdezem, hogy szoptathatok-e vagy sem (mi az, hogy nem engedi???), hanem csinálom és kész. Miért, mi lesz? Letépi a biztonsági őr a gyereket a mellemről?
                  Kati

                  Dani(2000), Sári(2001), Véda(2003), Lili(2009) és Nóri (2015) anyukája

                  Comment


                    #10
                    Kati

                    van jó példa is: 17. kerületi Chevrolet (asszem Gyulai a neve) szervíz: külön játszósarok van a gyereknek! Játékokkal és mikor muszáj volt vinnem a lányokat és várnom kellett (tudtam előre h lassabb lesz de nem tudtam senkire sem bízni őket) akkor egy alkalmazott odament hozzájuk és játszott velük, papírt vitt hogy rajzolhassanak, stb. Ahol sorba kellett ülnöm, ill ügyet intéznem messzebb volt ettől a játszósaroktól de rajtam kívül senki sem pánikolt hogy gyerek van ott (én meg frászt kaptam, nehogy megkarcoljanak egy kiállított autót de semmi gond nem volt)
                    Viki
                    Lányaim L(9), J(7) és D(4)

                    Comment


                      #11
                      juliabel eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      A mammutnál lévő Cib dettó ugyanilyen, agresszívek, durvák a gyerekeknek és a szülőkkel.
                      Ez az a fiók, ami a Fényes E. utcában van?
                      Mert ott velem tök rendesek voltak anno, amikor az egy-két hónapos Csimpivel voltam start-számlát intézni, pedig ők is überbénák voltak, és vagy egy óráig tartott. Annyira azon múlik, mennyire empatikus ügyintézőt fog ki az ember.
                      Eszter és a Gyíkok
                      Lóri, Márkusz, Bori, Berci

                      Comment


                        #12
                        Kat eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Felháborító sztorik! Szerencsére én már évek óta nem találkoztam ilyen embertelen hozzáállással. Mondjuk én meg sem kérdezem, hogy szoptathatok-e vagy sem (mi az, hogy nem engedi???), hanem csinálom és kész. Miért, mi lesz? Letépi a biztonsági őr a gyereket a mellemről?

                        Na igen, azóta én is tanultam az esetből. Nem kérdezek, csak csinálom.Első gyereknél még el lehet bizonytalanítani az embert, de utána már nehezebb
                        Csicsi, Gergő (10 , Rebus (8) és Misi (3 éves ) anyukája

                        Comment


                          #13
                          Aleister eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ez az a fiók, ami a Fényes E. utcában van?
                          Mert ott velem tök rendesek voltak anno, amikor az egy-két hónapos Csimpivel voltam start-számlát intézni, pedig ők is überbénák voltak, és vagy egy óráig tartott. Annyira azon múlik, mennyire empatikus ügyintézőt fog ki az ember.
                          Szerintem ebben teljesen igazad van. Nem igazán (csak) az intézmény számít, hanem az alkalmazottak felfogása, emberségessége.

                          Nálam jó példa a Vodafone ügyfélszolgálata a West End-ben. A lányom kendőben szopizott, amíg intézték az ügyönket, az ördög fiam meg majd szétszedte a boltot, de ők kedvesen moslyogtak, segítettek, és a végén egy lány (aki pihenőre ment ki), leült rajzolni a gyerekkel
                          Csicsi, Gergő (10 , Rebus (8) és Misi (3 éves ) anyukája

                          Comment


                            #14
                            csepelen van egy ponyvabolt (kamion ponyvát árulnak, meg karabínereket, ilyesmit), ahol dolgozik vagy 5 markos, borostás, testékszeres, nagydarab, tetovált pasas, meg a pénztárosnő. hát azok olyan édesen játszanak a gyrekeimmel mindig, hogy a sok ponyvahenger, meg csat, meg zsinórok között a nagy csarnokban nyugodtan nézelődhetek, mert nemhogy nem néznek ki, de vigyáznak a gyerekekre imádok oda járni vásárolni!
                            Kata - G [a másik felem] - L (10) Gy (7) M (3) és egy sün
                            www.magyarinda.hu - MAGYARINDA topic - FB oldalunk
                            hordozókölcsönzés és próba_baba- és gyermekhordozási tanácsadás_kész termékek

                            Comment


                              #15
                              Én ezer éve (talán 20-25 éve) egy olyan esetet láttam a Mechwart-térnél, ami azóta is kísért, és a végét sem tudom, mi lett. Anyuka fel akart szállni babakocsival, egy öreg néni segített neki, a kb. 7-8 éves unokájával. Aztán egyszer csak huss, ajtó becsuk, anyuka lent maradt az öreg néni unokájával, a babakocsi meg elindult a villamoson az öreg nénivel...

                              bababolt: a Kálvin téri Elefáni, olyan szinten tele van pakolva, hogy a 6 hónapos hasammal nem fértem el...oké, duplababa, de akkor is...ha valaki esetleg babakocsival merészkedne, esélye sincsen....(érdekes máshol meg lehet oldani, még a szuterénes helyeken is.)
                              Kata
                              Tamás Krisztián (1996.11.18.) Mira Zoé & Gergő Bence (2008.04.19.)
                              Drukkokat kérek, autóbaleset utáni vizsgálatokhoz és regenerálódáshoz! Köszönöm

                              Comment

                              Mamami portál footer

                              Összecsuk

                              Friss bejegyzések

                              Összecsuk

                              Cikk a mamami portálról

                              Összecsuk

                              szivárvány
                              Betöltés...
                              X