| Mosható pelusozás Textilpelenka a XXI. században |
Ma, 14:15
|
|
|
Gyakorló mamami
Hely: Budapest IX.
Összes hozzászólás: 39
|
Hát ez az!!! Nekem is nagyon gyanús, hogy ha többször is ki lehet mosni, és nem megy szét, akkor a csatornában mitől fog??? Inkább komposztálni kellene, akinek van rá lehetősége, nem?
Idézet:
Pogi eredeti hozzászólása
Nemtom lányok, én nem merem a papírbetétet a wc-be dobni... ami a mosást bírja, az lebomlani is csak bazinehezen fog. Vagy nem?
|
Utoljára módosítva: haribori által : Ma 14:19
|
|
|
Ma, 14:17
|
|
|
Gyakorló mamami
Hely: Budapest IX.
Összes hozzászólás: 39
|
Idézet:
Még az jutott eszembe, hogy nem lehet, h így kompenzálták, h később viszont sokkal kevesebb higiénia vette körbe a babát? Hogy legalább a feneke legyen teljesen csíramentesen tiszta?
|
Igen, valami ilyesmire gondoltam én is... aztán persze jött a túl nagy sterilitás és talán pont ennek következtében(???) az allergia, úgyhogy most vissza a természetbe, azaz egy kis koszba megint!
|
Ma, 14:19
|
|
|
Mamille
Hely: Köln, Németország
Összes hozzászólás: 3.543
|
Komolyan? Ez a polár műanyag takaró jó betétnek?? Eddig csak az ikeás kis fehér kéztörlőkről írták páran, h szuper prefold helyett is akár.
|
|
|
Ma, 14:47
|
|
|
Gyakorló mamami
Hely: Budapest VIII. ker., Kerepesdűlő
Összes hozzászólás: 78
|
Már nem vagyok teljesen zöldfülű moshatózás terén, de most van egy gondom: A leánykám mostanában időnként nagy krémes kakikat kakil, főleg fogzás környékén. És valahogy ezzel mindig összekeni a külső hátsó belső részét. Tudok én ez ellen valamit tenni? Nem győzöm külsővel a napi két-három darabot. (Flip külsőt használunk, mindenféle prefoldokkal és papírbetétekkel. A külsőnek a hátsó visszahajtását szokta összemaszatolni, amibe a prefoldot belecsúsztatom.
Előre is köszönök minden ötletet!
|
|
|
Ma, 15:37
|
|
|
Mamamia!
Hely: Budapest XIX. kerület
Összes hozzászólás: 505
|
nem tudom használsz-e szárazontartó betétet; én ezt nem pakolom be a zsebbe, hanem az egész cucc tetejére fektetem; hátha így megússza a külső, de fogzáskor a kaki ellen nehéz védekezni
|
Ma, 15:54
|
|
|
Dumamami
Összes hozzászólás: 138
|
köszönöm mindenkinek a segítséget, Tandynak külön is!
ma újra nekiveselkedtünk, kicsit más szemmel vizslattam a pelusokat: nem a hosszukat, hanem a lábrészt néztem meg. jelentem a pop-in prefold kombó szuperül vizsgázott! persze a külső is kakis lett, de ez már mindegy, mert sikerült!
most egy bg egyméretes aio van rajta, azt is meglátjuk.
egyébként megnéztem a bummist, és valóban a super brite 3,6 kg-tól ajánlott, a sww 4-től... fő, hogy jól figyeltem.
|
|
Ma, 16:24
|
|
|
Mamaddikt
Hely: Budapest XIII.
Összes hozzászólás: 276
|
Viki, köszi a tippet, már el is indítottam a keresőtopikot (ha azt a sok szöveget valaki végigolvassa, felárat fizetek a pelenkájára  )
Remélem, jövök még, mert az azt jelenti, hogy elkezdtük
|
|
|
Ma, 20:14
|
|
|
Mamaddikt
Hely: Százhalombatta
Összes hozzászólás: 424
|
Idézet:
VeghA eredeti hozzászólása
Na szóval  Következő kérdés.
A pelust minden alkalom után mosni kell? Vagy csak ha átázott a betét? Csak mert akkor elég tetemes mennyiségű pelust be kell hogy szerezzek, nem elég pár db. Javítsatok ki ha tévednék. Bocsi a bugyuta kérdésekért 
|
A Naughty Babyt mindig, mivel a pisi a belsejében lévő betétbe megy a poláron keresztül, tehát pisis neadjisten kakis lesz 
Ha külön külső+belső kombót használsz akkor a külsőt használhatod egymás után is (ha nem lesz műsoros) csak a belsőt kell cserélgetni.
A peluskészlet 3 naponkénti mosáshoz kb. 20 darab (fajtától függetlenül)
Idézet:
Komolyan? Ez a polár műanyag takaró jó betétnek?? Eddig csak az ikeás kis fehér kéztörlőkről írták páran, h szuper prefold helyett is akár.
|
Az ikeást nedvszívónak, a polárt kakifogónak használhatod
Idézet:
pommepomme eredeti hozzászólása
Már nem vagyok teljesen zöldfülű moshatózás terén, de most van egy gondom: A leánykám mostanában időnként nagy krémes kakikat kakil, főleg fogzás környékén. És valahogy ezzel mindig összekeni a külső hátsó belső részét. Tudok én ez ellen valamit tenni? Nem győzöm külsővel a napi két-három darabot. (Flip külsőt használunk, mindenféle prefoldokkal és papírbetétekkel. A külsőnek a hátsó visszahajtását szokta összemaszatolni, amibe a prefoldot belecsúsztatom.
Előre is köszönök minden ötletet!
|
Én nem teszem a zsebbe a prefoldot csak a rá és angyalszárnynak hajtogatom
Utoljára módosítva: anyabebi által : Ma 20:16
|
|
|
Ma, 20:20
|
|
|
Mamamia!
Hely: Budapest XIX. kerület
Összes hozzászólás: 505
|
Idézet:
anyabebi eredeti hozzászólása
|
jé, tényleg
|
| Topik eszközök |
Keresés ebben a topikban |
|
|
|
Hozzászólás szabályai
|
nem indíthatsz topikot
nem írhatsz hozzászólást
csatolhatsz
hozzászólást nem javíthatsz
A HTML kód kikapcsolva
|
|
|
A pontos idő 22:14 , a GMT +2 időzóna szerint.
|