| Baba-mama egészség Minden ami egészséggel, orvosokkal, oltásokkal, stb. kapcsolatos |
Tegnap, 22:26
|
|
|
Mamille
Hely: Kecskemét
Összes hozzászólás: 2.497
|
Idézet:
mirella eredeti hozzászólása
ON:
Bár a neten nagyon sok helyen találni szódabikarbónás deó recepteket, ergo levonhatom a következtetést, hogy sokaknak használ, de lécci írjátok meg nektek, hogy működött mindenképp! Én nagyon bizalmatlan voltam mikor először komolyan kipróbáltam az sk deót. Hétvégére halasztottam a tesztelést, amikor nem volt különösebb program. Nagyon ragaszkodtam a bevált alus cuccomhoz, hogy is hathatna valami a vegyszerek "ereje" nélkül? (Honnan vettem én, hogy a vegyszerek kellenek az én bőrömnek????) De a várakozásomhoz képest tényleg iszonyú jó a hatás, nekem. De ez lehet csak véletlen is. Ha azonban nálatok is működik, az már azt jelenti (igazi nőkön tesztelve), hogy ez jóóóóó! Nagyon kíváncsian várom a híreket... 
|
Őszintén szólva én is szkeptikus voltam a házi deoval kapcsolatban,  de úgy néz ki, tényleg jó!!! 
Délelőtt jött meg, (mármint a deo  ) gyorsan le is mostam a dm-es cuccot magamról és már kentem is a Millát. Igen húzós nap áll mögöttem, tényleg, szó szerint izzasztó nap,és működik!!! Még pár napig tesztelem, illetve teszteljük (én és a lányom), majd jövök még tapasztalatokkal! 
Köszönöm Móni!
|
Tegnap, 22:30
|
|
|
Mamille
Hely: Kecskemét
Összes hozzászólás: 2.497
|
Ami még eszembe jutott: ezt -szerintem- akár férfiak is használhatják, mert nincs erőteljes illata, ami meg van, az a citrus illat,az meg nem kimondottan nőies illat, inkább "csak" friss érzést kelt. Nekem is nagyon bejön ez az illat!
Hú, de hülyén fogalmaztam...  jól van na, fáradt vagyok már ehhez..
|
Ma, 00:33
|
|
|
Mamaddikt
Hely: II. ker
Összes hozzászólás: 377
|
Blani, Kata! 
Ti tudjátok, tényleg mennyire szomjas vagyok az információra!  Úgy örülök Blani, hogy kipróbáltad máris és megbízható (volt első nap - a pontosság kedvéért)! Remélem lánykádnak is bejön.
És hogy tetszik az illat is nektek, külön öröm nekem! Itt olvastam, hogy egy anyu egyedi illatot komponált a férjnek és más illatot a kamasznak, sőt az összetételen is változtatott (ő is használt kókuszt, ami az én jelenlegi kedvencem is).
http://webcache.googleusercontent.co...ient=firefox-a
Remélem a többiek is ilyen lelkes beszámolókkal jönnek majd! Kíváncsi, kíváncsi...
|
Ma, 10:44
|
|
|
Mamami újonc
Hely: Lőrinci
Összes hozzászólás: 25
|
Móni,
lehet még kérni a deoból vagy csak annyit csináltál amennyit kértek?
Engem is nagyon érdekelne...
|
Ma, 15:37
|
|
|
Mamaddikt
Összes hozzászólás: 376
|
No, jövök én is: két napja tesztelem a deot, és elképesztően jó!!! Nem szoktam stiftet használni, mert a boltiak valamilyen hordozó-összetevőjére érzékeny vagyok, ki szokott pirosítani, szóval golyóshoz tudok viszonyítani: először is nem ragad, teljesen száraz a bőröm felkenéskor is, nap végén is. Illata semleges, alig érződik, nem keveredik a megszokott parfümmel, szóval jópont. Direkt előtte borotváltam a hónaljam, hogy nyafoghassak, amiért csíp, hát nem csíp semennyire sem. Semmi hiba nincs benne, tökéletes, én maradnék ennél, ha lehetne, a szódabikarbónával turbózott gyöngykivonatosnál is sokkal jobb.
A csomagolása meg eszméletlen, nem ám valami sufnituningra kell gondolni, senki meg nem mondaná, hogy házi! Nem rossz értelemben írom a házit, de nagyot néztem, mikor kibontottam.
Elkezdhetnél tárgyalni a Hannah Montana-val, hogy a tiniváltozatra tehess valami képet, inkább ezt kenjék a kisnagylányok, mint az alusokat.
Szóval 10 pontos, nagyon köszönöm!!!
|
Ma, 15:41
|
|
|
Mamaddikt
Összes hozzászólás: 376
|
Ja igen: a deo legnagyobb nyertese Férjem, ugyanis eddig bárhová utazott külföldre, megkapta házinak az alumentes töftökölő beszerzését. Tele volt a hócipője gondolom, de azért kereste, általában sikertelenül, illetve amit vettünk, az semmit sem ért.
|
| Topik eszközök |
Keresés ebben a topikban |
|
|
|
Hozzászólás szabályai
|
nem indíthatsz topikot
nem írhatsz hozzászólást
csatolhatsz
hozzászólást nem javíthatsz
A HTML kód kikapcsolva
|
|
|
A pontos idő 18:44 , a GMT +2 időzóna szerint.
|