Szintén régi motoros a Mamami fórumon, Virgie bemutatkozása. Fogadjátok szeretettel!
Gáspár Henrietta vagyok a mamamin Virgie. Olyan mosipelusokat varrok, amik nem túl drágák, nem folyik belőlük ki a pisi 2 óra múlva, és nem kell velük sokat bíbelődni sem. :)
Három vagány kisfiam van: Dániel, Zsombor, és Misike. Mivel elhivatott környezetbarát vagyok, számomra nem volt kérdés, hogy valamilyen környezetbarát megoldást keressek a pelenkázásra. Amikor olvastam, hogy van modern,  mosható pelenka, azonnal tudtam, hogy a saját gyermekeimmel ilyet fogok használni.
Néhány hét alatt rájöttem, hogy mosható pelenkát használni nem is olyan nehéz, és jobb a babánknak, a környezetnek és a bankszámlánknak is.
Nekem nagyon sokat segített a mamami közössége a babanevelésben és a pelenkázásban is. Az első pelenkáimat itt vettem. Itt tanultam meg a hordozást, pelenkázást és persze a pelenkavarrás rejtelmeit is. Bár textilipari tanulmányokat végeztem a pelenkavarrás egy teljesen új területe volt a szakmámnak. Az első pelenkákat természetesen magamnak varrtam. Aztán a családnak, barátoknak, ismerősöknek. Minden elkészült terméknél igyekeztem a tulajdonosa egyedi igényeit is figyelembe venni. Ezért sokat változott az idők során a Csimota. Minden anyuka egy kicsit besegített a fejlesztésben, hozzátett valamennyit a termékekhez.  Így valójában nem is én, hanem számos anyuka együtt fejlesztette ki a ma kapható Csimota Pelenkákat. Ami számomra mindig fontos volt, hogy olyan pelenkákat készítsek (legjobb tudásom szerint), ami strapabíró, hosszú távon is jól működő, minőségi termék. Ennek figyelembe vételével választom meg az alapanyagokat, és a szabásnál és varrásnál is ezt tartom szem előtt.  Nagyon sokféle pelenkát készítek, és igyekszem mindenkinek segíteni abban, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Még abban az esetben is, ha ez esetleg nem egy Csimota. Ha bármilyen kérdésetek van a mosható pelenkákkal vagy a pelenkázással kapcsolatban, nyugodtan gyertek a topicomba, mindenkinek szívesen segítek.